התייעצות מוזרה חח הכנתי פשטידה איזה 45 דקות בתנור על 180 והיא משום מה לא התקשתה לא יודעת למה יצאה ככה אבל כן אכלתי (חבל לזרוק) אז הייתה ממש כמו עיסה ולא נראתה מוכנה אבל זה רק המראה אין סיבה שהביצים בפנים לא בושלו אחרי כל כך הרבה זמן נכון? בסדר שאכלתי?
הריון ולידההריון ולידה
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בפברואר 2024 בשעה 18:02
אולי יש שם יותר מדי מצריכים רטובים וגבינות שגרמו לזה להיות ככה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בפברואר 2024 בשעה 18:03
יש הרבה סוגי פשטידות שהם יוצאות רטובות כמו עוגת גבינה קרה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בפברואר 2024 בשעה 18:10
כן היה שם גביע קוטג׳ וגבינה לבנה..אבל למרות המראה מבחינת ביצים כן בושלו לדעתך נכון?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בפברואר 2024 בשעה 18:17
איך הטעם היה ?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך