שבוע 6 פלוס 1 והבחילות התחילו להשפיע עלי , הבעיה שיש לי לו״ז עמוס ודברים חשובים להספיק השבוע ולא יכולה להרשות לעצמי להרגיש רע או לנוח .. מה אפשר לעשות? והאם הכדורים יכולים להזיק?
משוערות ספט׳-אוק׳ 2024משוערות ספט׳-אוק׳ 2024
💬3 תגובות👍1 לייקים

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 בפברואר 2024 בשעה 19:08
הטריק שמצאתי שפשוט מעלים לי אותן זה לשים קרקר ליד המיטה לפני השינה. ישר עם הקימה מהמיטה לאכול אותו עוד במיטה, וזה פשוט מסייע לבחילה להיעלם לפני שהיא התחילה להחמיר. תנסי.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 בפברואר 2024 בשעה 20:20
לשתות קולה ללא קפאין. לאכול קרקר על הבוקר. לאכול כל שעתיים משהו קטן יבש. לאכול קרטיב לימון וסוכריות. ולקחת בונג'סטה כל 12 שעות, זה לא אמור להזיק. ואם את לא מרגישה טוב תקלי על עצמך ותבטלי דברים כי אין ברירה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בפברואר 2024 בשעה 19:39
שבוע 6 היו לי שיא הבחילות היום שבוע 10 בלי עין הרע כמעט כלווםםםם את צריכה לנוח והמון!!!! היה לי קצת דכאון מזה שהרגשתי פדלאה עם זה שאין לי כוח לעשות כלום אבל מסתבר שכמעט כולם ככה! כל הגוף שלך משתבש הרחם מתחיל לגדול נפח הדם גדל! אחותי פשוט לנוח בשפע תזיזי פגישות תבטלי ולכי לנוח !

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך