שבוע 13+5. הייתי במיון ובטעות אחרי זה קניתי מאפה ממש פיצי עם קרם פטיסייר. האם זה ממש מסוכן?
הריון ולידההריון ולידה
💬9 תגובות

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בפברואר 2024 בשעה 20:23
למה שזה יהיה מסוכן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בפברואר 2024 בשעה 20:24
לא. זה קרם שעובר בישול. מותר להריוניות. אני לומדת לימודי בישול גבוהים כך שזה מדוייק מהשפים😉
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בפברואר 2024 בשעה 20:25
בטוח? כי קראתי באינטרנט שזה עשוי מביצים לא מבושלות... אבל מאפה באמת ממש קטנטן שנגמר ב2-3 ביסים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בפברואר 2024 בשעה 20:29
כנ. זה ביצים לכאורה לא מבושלות שעוברות בישול שנקרא השוואת טמפרטורה ואז ממשיכות בישול נוסף תוך ערבוב. אומרת לך 100%

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך