בוקר טוב .אני רוצה לעשות עוגיות בריאות מה יותר כדאי להשים אגוזי מלך טחונים או שיבולת שועל ?!
אני מתלבטת כי אני מאוד שומרת על תזונה
אוכל
💬7 תגובות
תגובות (7)
משתמשת פורטי19 בפברואר 2024 בשעה 09:49
אגוזים ושקדים מאוד בריא, אבל בכלל לא בטוחה מה נשאר מהבריאות באפיה.
ממליצה לך לעבוד עם מתכונים כתובים. יש המון מתכונים בריאים.
על בסיס קמח כוסמין מלא, קמח שקדים, שיבולת שועל, שילובים בין כולם.
אפשר להוריד בכיף כמעט בכל מתכון שליש מכמות הסוכר.
אפשר להחליף הכל/חלק- לסילאן/מייפל טבעי
להוריד מכמות השמן או לנסות להחליף אותו ברסק תפוחים
משתמשת פורטי19 בפברואר 2024 בשעה 09:51
אם את ממש מקפידה אז ממליצה לא להכין עוגיות, אלא לטחון יחד תמרים ומיני אגוזים שונים, להוסיף קצת קקאו ווניל ולהכין כדורי שוקולד.
אפשר גם להכין שוקולד: שומנים טובים כמו טחינה, חמאת שקדים, חמאת אגוזים, חמאת בוטנים טבעית, (לגבי שמן קוקוס הדעות חלוקות)
לערבב עם קקאו וממתיק כמו מייפל או סילאן ולשים במקפיא בתבניות קטנות של סיליקון