מותר לאכול קממבר אחרי אפייה או בישול?
הריון ולידההריון ולידה
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בפברואר 2024 בשעה 11:51
לא
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בפברואר 2024 בשעה 14:08
מהאתר של משרד הבריאות: "מבין הגבינות המיוצרות מחלב מפוסטר כדאי להימנע מגבינות בשלות (גבינות עובש) כמו ברי, קממבר, גורגונזולה ורוקפור. כמו כן כדאי להימנע מגבינות כמו פטה, צפתית ובולגרית בשל ההשריה במים שעלולים להכיל חיידקים. את כל הגבינות הללו אפשר לצרוך לאחר בישול יסודי."

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך