צריך להרתיח גם תפוח/אגס לפני שמועכים/טוחנים לטעימות?
אמהותאמהות
💬4 תגובות👍1 לייקים

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בפברואר 2024 בשעה 05:28
איך שאת מחליטה אולי עדיף להתחיל מלבשל ולטחון ואחר כך לטחון אותם טריים כי מבושל יצא יותר רך אחרי טחינה ולהוריד קליפה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בפברואר 2024 בשעה 19:40
רק רושמת כי הבאתי לילדה שלי בננה ואחרי זה תפוח עץ ואגס טריים וזה עשה לה יציאה קשה ביותר וממש סבלה. יכול להיות שבאמת עשיתי טעות וצריך היה לבשל אותם במיים כדי שיהיו רכים לעיכול

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך