אתמול אכלתי במסעדה והיה בולגרית שאמרו לי שהיא מפוסטרת והמנהלת אמרה שלא הייתה אומרת סתם , אני יידעת שזה לא מגן לגמרי מהחיידק ליסטריה אכלתי לא הרבה היום אני עם כאבי בטן אבל בלי שלשלושיח או משהו יש לי סיבה לחשוש? תרגיעו אותי כול דבר מלחיץ אותי אני בחודש 6
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בפברואר 2024 בשעה 16:05
כל גבינה בולגרית שיגישו לך אמורה להיות מפוסטרת, לא מייצרים בחברות הגדולות (תנובה, שטראוס וכאלה) מוצרים לא מפוסטרים, אסור להם לפי חוק. החשש מבולגרית הוא אחר - בגלל שהיא מגיעה בכלי גדול למסעדות וכל פעם לוקחים ממנה קצת, יש חשש שיתפתח אז זיהום (אם מישהו נגיד לקח גבינה עם ידיים לא נקיות/סכין מלוכלכת). לא יודעת להגיד לך מה היה בבולגרית שאכלת, אבל זו הסיבה שבגללה ממליצים שלא לאכול גבינות במים. תעשו לעצמכן טובה ותבינו את הרציונל מאחורי הדברים, היית חוסכת לעצמך חרדה ככה ופשוט נמנעת 🤷‍♀️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בפברואר 2024 בשעה 16:06
קודם כל אל תלחצי כי זה כבר קרה אין מה לעשות הלחץ לא יעזור תעקבי אחרי הכאב בטן ואם חלילה משהו מתפתח אז עדיף ללכת לרופאה או להתייעץ עם אחות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך