פליזז תגידו שיש פיתרון לזהה אני כבר משתגעת למה לעזאזל כל פעם שאני שמה תפו"א בתנור נגיד עם רוטב ועוף וכו.. התפוא יוצא קשה כאילו לא מוכן ואני מבשלת אותו מלא זמן עם אלומיניום וגם בלי בסוף מה לעשות כדי שהם יצאו רכים ולא כמו סבון
אוכלאוכל
💬14 תגובות

תגובות (14)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בפברואר 2024 בשעה 10:29
לבשל אותם חצי שעה במים רותחיפ
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בפברואר 2024 בשעה 10:31
אני לא מכסה, שמה חום נמוך 180 מעלות למשך שעה וחצי ויותר ויוצא רך כמו חמאה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בפברואר 2024 בשעה 10:33
לא להשים מים!! רק תבלינים ושמן. יצא לך מושלם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בפברואר 2024 בשעה 10:35
תלוי בתפוח האדמה והכמות עמילן שלו תקני של דוד משה לבישול ובלי קשר ירק צריך לחלוט לפני שאופים יותר בריא יותר טעים

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות