מה עושים כדי שייצא ככה פסטה אדומה עם רוטב? תנו לי מתכון קליל וטעים שייצא ככה
מדברים על הכלמדברים על הכל
💬4 תגובות👍1 לייקים

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בפברואר 2024 בשעה 12:46
אני לוקחת שום כתוש ומלא מטגנת שמה קצת כמון מרק עוף מלח פלפל מטגנת אותם גם שמה רסק עגבניות מרוכז את המים של הפסטה ושמה את הפסטה משהו נדירררר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בפברואר 2024 בשעה 12:54
את הרסק לטגן כמה דקות טוב בשמן להוסיף תבלינים לפתוח אותם אני שמה פסטה יבשה לא מוכנה מכסה במיים זה מתבשל ומתעבה אין צורך לבשל לפני אחרי זה הרוטב לא נתפס טוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בפברואר 2024 בשעה 16:41
אתן שמות רסק אחד או יותר ?