אכלתי שלושה ימים אוכל שלא ידעתי שמכיל יין ( בבישול ארוך אמנם) וכמה פרוסות של יין שמסתבר שמכיל 15% יין אדום!! לדאוג? מה עושים במצב כזה?
אוכלאוכל
💬6 תגובות👍1 לייקים

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בפברואר 2024 בשעה 20:29
של ריבה שמכילה יין*
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בפברואר 2024 בשעה 20:29
.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בפברואר 2024 בשעה 20:39
https://tzuna-tova.co.il/alcohol-in-cooking/
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בפברואר 2024 בשעה 20:48
האלכוהול מתאדה בבישול אז מה הבעיה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך