באיזה גיל מתחילים טעימות כמו ירקות או בשר טחון בבלדנר?
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בפברואר 2024 בשעה 20:37
מתחילים קודפ ירקות ופירות ובאזור גיל 5 חודשים בהתאם למוכנות של הילד
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בפברואר 2024 בשעה 20:52
בהתאם למוכנות של הילד יכולה להגיד לך מה אני עושה קחי את זה לאן שבא לך... בגיל חמש חודשים התחלתי איתם ביום הראשון הכנתי מרק כתום (גזר קישוא דלעת בטטה דלורית בצל) והבאתי להם יומיים ראיתי שמסתדרים הביאתי גם תפוח אגב ובננה ביחד אכלו מעולה יופי התחלתי לתת גם טחינה (אלרגן) שלושה ימים ראיתי שהכל טוב המשכתי תוך שבוע כבר הבאתי קוסקוס וקציצות בשר. במסגרת גם אוכלים את הפירות עם לחם... זה מה שאני עושה אישית אף פעם לא טחנתי אוכל (חוץ ממרק כתום שזה האופן שבו אוכלים אותו) כל השאר מזלג מרסקת בלבד... הבן שלי הוציא של ראשונה בגיל שנה אבל כבר היה אוכל הכל כמו גדול חתיכות רגילות כאילו ילד בן שנתיים אוכל.... והבת שלי עכשיו בת כמעט חצי שנה אוכלת אוכל מרוסק ואפיתו התחלתי להביא מרוסק גס יותר שזה לא מחיתי דייסתי...