☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 176571
משתמשת פורטי
3 במאי 2018 בשעה 17:40
מה זה ? התחלתי לקחת אתמול פארנטל ופריפול והיום נכנסתי לשירותים וסליחה מראש על התיאור יצא לי קקי שחור ירוק זה תקין ? קרה למישהי ? לחוצההה
הריון ולידה
💬
6 תגובות
תגובות (6)
משתמשת פורטי
3 במאי 2018 בשעה 17:44
כן זה קורה בגלל הויטמינים יש שם ברזל. עוד מעט תתרגלי לזה
משתמשת פורטי
3 במאי 2018 בשעה 17:45
זה יעבור כי זה התחלה ? או שכל הזמן יצא ככה?
משתמשת פורטי
3 במאי 2018 בשעה 17:55
זה בסדר גמור, גם לי זה בדיוק ככה זה בגלל הברזל.. זה יכול להשתנות אבל גם שזה שחור זה לא נורא חחח הכל טוב
משתמשת פורטי
3 במאי 2018 בשעה 17:55
והפיפי צהוב זוהר :joy:
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
1 באוקטובר 2018 בשעה 11:23
כאב ראש מטורף אני אחד עשרה ימים אחרי הלידה ומהלילה נהיה לי כאב ראש פסיכי באזור עין ימין והראש מקדימה, בקושי מצליחה לדבר כי כל מילה שאני אומרת מהדהדת לי באוזניים ומכאיבה אפילו יותר. היה לי מאד קשה להירדם עם הכאב אבל הצלחתי ובעלי אפילו נתן לי לישון יותר היום כי חשבתי שזה בגלל המחסור בשינה אבל זה לא עבר, יכול להיות שזה בגלל שאני קמה כל שעתיים להניק אותו? אני משתגעת מכאב ויש אקמול רגיל, אני לא יודעת אם מותר אבל מעדיפה ממש לא לקחת.... קרה למישהי?
אמהות
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
14 בינואר 2020 בשעה 10:03
עזרה דחוףףףף לוקחת גלולות באופןןן קבוע לקחתי חפיסה שלמה סיימתי אותה לאחר מכן התחלתי ישר עוד קופסא ללא הפסקה אני כרגע באמצע של הקופסא ופתאום אני רואה דימום מישהי יודעת או קרה לה ..??
הריון ולידה
💬
5 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
3 במרץ 2021 בשעה 06:19
התייעצות על סוג עגלה וכיסא בטיחות לרכב🙂. בנות האם אתן ממלצות על עגלה של ספורט ליין, מחפשת עגלה שתיהיה נוחה ו2לה ושהטיולון שלה יהיה נוח. ולגבי כיסא בטיחות מה מומלץ?
הריון ולידה
💬
5 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
8 באפריל 2021 בשעה 03:41
בוקר טוב לכולן אמאלה מה זה !!!!!????אתמול עשיתי העמסת סוכר של 100 הכל לא תקין ?!???חוץ מהאחרון ??(מישהי יודעת מזה אומר יש לי סכרת הריון ???
הריון ולידה
💬
39 תגובות
משתמשת פורטי
28 בספטמבר 2021 בשעה 11:56
מישהו יודע באיזה שבוע צריך לעשות סקירת מערכות?
משוערות מרץ-אפר׳ 2022
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
2 באוקטובר 2021 בשעה 03:47
האם אפשר לקיים יחסי מין בשבוע הרביעי ללא המדבקה אוורה (שבוע חופשי)?מבלי לפחד לכניסת הריון? שלושה וחצי חודשים לאחר לידה.
הריון ולידה
💬
2 תגובות