הבן שלי בן חודשיים. הוא היה פולט המון עם הנוטרילון שלב 1 וחשדנו שיש לו ריפחוקס. לקחנו אותו לרופא ובמקביל מאותו יום נתנו לו נוטרילון a.r בלבד. הרופא אמר שאין לילד רחפלוקס הוא פשוט סובל מהאכלת יתר ובגלל זה פולט והמליץ להוריד לו באוכל. אני נותת לילד 120 כל 3 שעות. הילד נולד 2710 והיום הוא שוקל 4.5 לי כואב הלב להפסיק לתינוק באמצע בקבוק ומקגישה שהוא ממש לא סובל מהאכלת יתר. הוא היה הערב אצל אמא שלי אמא שלי נתנה לו 120 ואחרי שעתיים שוב היה רעב ואכל לה עוד 60. פעם ראשונה שהוא פשוט ישן מ11 בלילה שבהם היא נתנה את ה60 הנוספים עד 4 וחצי בבוקר. סוף סוף ישן רגוע בלי להתעורר כל רגע. אני בכלל חושבת שהילד צרחך יותר אוכל והרופא אומר להוריד. מה עושים?
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בפברואר 2024 בשעה 03:12
שכחתמ לומר שמאז שעברנו לar אין פליטות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בפברואר 2024 בשעה 03:37
לכי לפי מה שאת מרגישה את אמא שלו! אם הוא מסיים לך בקבוק בלי שאת דוחפת לו אז הכל בסדר. אם את רואה שהילד מסרב לך בזמן ההאכלה אל תתעקשי איתו שהוא יסיים את הבקבוק. ולתת לו לאכול רק כשהוא דורש ולא כי עבר 3 שעות אם הבנת את הכוונה שלי 🫶🏽
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בפברואר 2024 בשעה 03:58
גם לי הייתה אותה בעיה החלפתי בקבוק מאוונט להייגן פטמה 0 כנראה הזרימה של פטמה 1 הייתה לו מהירה ואז היה מוציא לי הכללל
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בפברואר 2024 בשעה 06:46
הבן שלי בן חודשיים ואוכל בין 120 ל150 ולפעמים הגיע גם ל180. שוקל 6 קילו. והוא גבוהה אז המשקל בהתאם. ועדיין הרופאה שלו אומרת לי כל פעם שהוא אוכל יותר מידיי. אני לא מתייחסת לזה כי אני יודעת שהוא אוהל כמה שהוא צריך וכשלא רוצה הוא מפסיק. אני אף פעם לא אפסיק אותו או אתן לו פחות כי רופאה שרואה אותו םעם בחודש בקושי אומרת שהוא אוכל יותר מידיי.

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך