מותר לאכול מרנג בהריון? עוגת גבינה כזו שיש למעלה שכבה של ביצים מוקצפות שנכנסות לתנור עד השחמה אבל לא נראה לי שנאפות לגמרי אני לא בטוחה
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בפברואר 2024 בשעה 20:33
כל אפיה של ביצים מעל 70 מעלות אין בעיה לאכול
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בפברואר 2024 בשעה 21:33
זה תלוי כמה זמן זה בתנור ובכמה מעלות, אם זה נניח כמו בפאי לימון ששורפים רק את הלמעלה עם ברנר זה לא מספיק טוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בפברואר 2024 בשעה 22:12
אני לא הייתי לוקחת סיכון כי הרבה פעמים האמצע לא אפוי ב100%.

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך