היי בנות הייתי שמחה לעצה, ילד ראשון😅 הקטן שלי בן חודש הוא לא מפסיק לבכות, כל שעה וחצי מתעורר לאכל למרות שכבר אוכל 120 בנוסף הגזים גומרים עליו ועלי בעיקר בלילה וזה לדעתי כי הוא לא עושה קקי .. בטיפת חלב אמרו שהוא צריך לעשות פעם בכמה ימים קקי וש120 זה מה שהוא צריך לאכל ןלא יותר.. אני אבודת עצות מה לדעתכן צריך לעשות?
אמהותאמהות
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בפברואר 2024 בשעה 19:54
תעברי לנוטרילון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בפברואר 2024 בשעה 19:55
הוא מקבל נוטרילון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בפברואר 2024 בשעה 20:06
לא בטוח שהוא מתעורר כי הוא רעב, רוב הסיכויים שזה הגזים , הוא מסיים את כל הבקבוק? אם כן אז תנסי בארוחה הבאה לעלות את הכמות ל150, אל תקשיבי לטיפת חלב ,כל ילד זה משהו אחר . וככה זה עד סביב גיל 3 חודשים הכל מתחיל להיסתדר להם. הבת שלי גם הייתה ככה , הרגשתי שהיא רעבה כל גם כל שעה וחצי והחלפתי לה מנוטרילון לסימילאק אדוונס והיה קצת שיפור.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בפברואר 2024 בשעה 20:12
למרות שכשאני חושבת על זה לגיל חודש אוחי 150 נשמע באמת קצת הרבה .. שזה לא יהיה לו יותר מידי אבל אם את מרגישה שה120 לא מספיק לו והוא עדיין רעב ומסיים את הבקבוק אז אולי תנסי פעם אחד ותראי איך יהיה לו..גם שווה לנסות להחליף אוכל..ועוד עצה- מנשא , זה מקל מרגיע ועוזר לגזים

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך