אז גבינות עם עובש לא, ופטה או צפתית גם עדיף להימנע... מה לגבי בוראטה?? זה הרי כדור מוצרלה ממולא בגבינת שמנת 🤔 יש תובנות?
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בינואר 2024 בשעה 19:23
אני אוכלת בוראטה כי היא מגיעה יחידה בכל קופסה, כלומר אין סיכון שמישהו הכניס את היד/סכין לא נקייה ואז הגבינה תזדהם (זה החשש גם בבולגרית ופטה כי שם זה כן יכול לקרות)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בינואר 2024 בשעה 19:24
אם תשבי במסעדה תרגישי בנוח להזמין סלט עם בוראטה למשל?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בינואר 2024 בשעה 19:25
הבנתי שבבולגרית החשש הוא בבקטריות שבמים... וזה די מנטרל את הגבינות הצפות 🤷🏻‍♀️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בינואר 2024 בשעה 20:34
לי אמרו שאסור בוראטה כי זאת גבינה שעומדת במים אז אני נמנעת מלאכול ( ואני שרופה על סלט בוראטה ) כי נגיד במסעדות את לא באמת יודעת באיזה תנאים הגבינה עומדת אבל את יכולה לקנות עצמאית בסופר ( אבל אני לא לוקחת סיכונים ובעלי הבטיח לי שישר אחרי הלידה הולכים לקאלטה 15 לאכולל😋)

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך