היי אם אני מכינה שקשוקה יש דרך לעשות שהיא לא תיהיה רכה כמו ביצת עין? לבשל יותר זמן? מישהי יודעת
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בינואר 2024 בשעה 14:45
ברור לבשל אותה יותר ולהפוך אותה כמובן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בינואר 2024 בשעה 14:46
לבשל עם מכסה על אש נמוכה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בינואר 2024 בשעה 14:48
ברור לא צריך להפוך זה רק יעשה הכול עיסה פשוט מבשלת יותר זמן זה גם לא כזה הרבה זמן זה מוכן די מהר ותסגרי תסיר ולא אש גדולה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בינואר 2024 בשעה 14:48
שיהיה נוזלים ברוטב

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך