שאלה..הכנתי פסטה והשארתי אותה במים קצת יותר מכמה דקות היא נעשתה כזאת רכה מידי שהוספתי את הרוטב כנראה שזה קצת נדבק .. לא היה מקולקל פשוט הרגשתי כאילו זה ניהיה לא טוב מרוב שהפסטה התבשלה יותר מידי. האם זה יכול להזיק ? אני שבוע 22 מאוד מפחדת מאוכל לא טוב.
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בינואר 2024 בשעה 02:26
לא נראה לי מזיק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בינואר 2024 בשעה 02:49
למה שזה יזיק מה עובר עליך זה פשוט מבושל יותר מידי ענית לעצמך
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בינואר 2024 בשעה 03:02
הבנתי תכוונה שלך גם לי קרה לא פעם וזה לא יעשה כלום כי זה לא מקולקל זה פשוט מוכן יותר מדי..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בינואר 2024 בשעה 03:02
להזיק לא

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך