מה הייתן עושות ילד בן 4 כל פעם שעולה למיטה "אני רעב" לפני המקלחות שלפני השינה אני שואלת מה להכין לך? מה אתה רוצה לאכל? אתה צריך לאכל עכשיט לפני שהולכים לישון ואומר לי לא אני לא רוצה ואז מגיע למיטה בוכה אני רעב! איך מתמודדים??
אמהותאמהות
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בינואר 2024 בשעה 19:00
ואי גם אחים שלי ככה והם בני 14 ו9 😹 נראה לי שזה בכל גיל ככה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בינואר 2024 בשעה 19:12
הם מנסים אותך,בודקים אם המילה "לא" שלך זה באמת לא בהתחלה הם יבכו "שהם רעבים" אח"כ שיראו שאת עומדת על שלך פעם הבאה הם לא ינסו... להגיד להם ביפה שיש זמן לאכול וזמן לישון,ושהיה זמן לאכול לא רצית אז זהו. כמו שאי אפשר להתקלח ולאכול ביחד ככה אי אפשר ללכת לישון ולאכול. לכל דבר יש זמן ועת. לאט לאט הוא ילמד שבאמת הוא רק מפסיד מיזה שהוא לא אוכל מתי שצריך.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בינואר 2024 בשעה 19:19
בדיוק מה שמישהי רשמה בודק גבולות כמה המילה שלך מילה... שהוא יבין שאת רצינית ואין לו סיכוי הוא יאכל יפה יפה כשצריך ולא יבקש כשעולים למיטה פשוט לומר בהחלטיות ורוגע בלי לוותר בהצלחה♥️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בינואר 2024 בשעה 21:01
לתת 2-3 אופציות. אני מציעה בננה/ תפוח/ מעדן.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות