בנות העדה האתיופית שאלה- ראיתי שיש מתכון קל להכין אינג׳רה עם מים חמים ותוך חצי שעה כבר לשים על מחבת. זה פיתרון סבבה? יהיה לזה את הטעם החמצמץ? אני לא מהעדה בכלל אבל מה זה בא לי אינג׳רה עם ווט בשר אתן לא מבינות
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בינואר 2024 בשעה 05:06
לא שמעתי על משהו כזה.. אולי שווה לקפוץ לאיזה מסעדה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בינואר 2024 בשעה 05:24
לפי מה שאת אומרת זה המים החמים במגע עם השמרים צריכים לזרז את תהליך התסיסה אבל למיטב ידיעתי התסיסה זה מה שעושה את הטעם החמצמץ.. אני לא מהעדה ולא ניסיתי/טעמתי מעולם אבל נשמע לי שלא יהיה הטעם הזה כי את מאיצה את הפעולה הטבעית
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בינואר 2024 בשעה 05:40
יש מלא מסעדות של אוכל אתיופי שאת יכולה להזמין מהם תחפשי באיזור שלך, תשאלי בקבוצת פייסבוק של העיר שלך
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בינואר 2024 בשעה 11:14
ניראלי הפעם תזמיני ותעשי את האינגרה כשיהיה לך זמן כי צריך לזה איזה שלושה ימים. לא חושבת שהשיטה המהירה תביא לתוצאות.

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך