כמה זמן בשר צריך להיות על האש שהוא בסיר רגיל ולא סיר לחץ?
מדברים על הכלמדברים על הכל
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בינואר 2024 בשעה 15:44
איזה חלק?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בינואר 2024 בשעה 16:01
תלוי מה מכינים ומאיזה חלק... נגיד בולונז אני מבשלת שעה בערך אבל גולש או אסאדו 4-5 שעות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בינואר 2024 בשעה 17:47
תאמת שאני לא יודעת איזה חלק זה, זה על האש בערך שעה ונראה בשר קשה בלי שומן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בינואר 2024 בשעה 17:47
זה בשר עם רוטב

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך