למה בעצם אסור לאכול קרם ברולה? זה הרי עובר אפייה 🫣
הריון ולידההריון ולידה
💬9 תגובות

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 בינואר 2024 בשעה 15:05
כי זה נשאר די חי מבפנים פשוט מהחשש שהביצים לא עברו בישול מספיק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 בינואר 2024 בשעה 15:22
זה לא עובר אפיה רק שורפים את הסוכר למעלה עם ברנר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 בינואר 2024 בשעה 15:25
אני אוכלת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 בינואר 2024 בשעה 15:43
אני אוכלת זה עובר מספיק חום

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך