אל תקחי סיכון. אי אפשר לדעת מה באמת קורה בתוך המטבחים של המסעדות
משתמשת פורטי14 בינואר 2024 בשעה 18:22
אפשרי, תעשי שיקול שלך אני אוכלת סושי בהריון גם אם אין פס הריון אני לא אכלנית סושי אבל כשבאלי מאדד אני יאכל כמובן לא חי.. אבל תעשי תשיקול שלך
משתמשת פורטי14 בינואר 2024 בשעה 22:15
אם את מכינה בבית, אין בעיה.
אם זה במסעדה את לוקחת סיכון שעל המשטחים או הסכין יש חיידקים. אני לא לוקחת את הסיכון והסושי היחידי שמזמינה זה ממסעדה טבעונית.