בחששות שבוע 7+5 ביום א אכלתי בחוץ סלט ירקות שהיה לדעתי מקולקל -לא אכלתי הרבה כי הרגשתי שהוא מוזר.. מאז היו טיפה כאבי בטן... ויום למחרת בערב חוחשה ממש חזקה וחום 37.3.. אומנם נמוך... היום 37.1 פחות חלשה... יש ממה לדאוג? כל הזמן חושבת על העובר איך אדע שהכל בסדר?
הריון ולידההריון ולידה
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 במאי 2018 בשעה 07:48
תנוחי ותשתי הרבה! בכללי ממליצה לך לא לאכול בחוץ סלט ודברים שלא עברו בישול בחום. הסיכוי לקלקול באוכל שעבר בישול הרבה יותר נמוך כי החום הורג את החיידקים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 במאי 2018 בשעה 07:57
אני לא חושבת ש37.3 נחשב חום. מה גם שאם באמת היה מדובר בזיהום כלשהו בטח היה חום ממש גבוה ואני מניחה שגם היו מתלווים שלשולים והקאות. הכי טוב בכל אופן זה להתיעץ עם גורם רפואי.

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך