מי מכינה ג'חנון מ-0 ויכולה לענות ליייי טוב זה יותר קשור לביצים שבוע שעבר הכנתי . בישל י את הביצים ואחכ שמתי בסיר של הגחנון אבל הביצים לא נהיו ממש חומות אז איך עושים שכן?
אוכלאוכל
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בינואר 2024 בשעה 07:31
עוקבת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בינואר 2024 בשעה 07:39
תרתיחי את הביצים עם תיון של תה אחד ותוסיפי לסיר של הגחנון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בינואר 2024 בשעה 07:58
את הביצים קבוע אני שמה בסיר נפרד מים מים ושמה על הפלטה. מהיום בשעה 4 ועד מחר לקידוש זה חייב להיות מוכן וחום. כנראה לא כיסית או שהיה חור במכסה שכל החום משם ברח. מרוב שזה מתבשל טוב אני אפילו בשבת בבוקר מוקדם מרימה על הגבהה. אותו דבר גם הג'חנון, אני שמה בשקית קוקי בתוך הסיר של הביצים עם המים וזה נהיה יופי עד מחר בשעה 11 בערך.

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך