הכנתי אורז+עדשים שחורות+בצל מטוגן. בעלי שאל אותי מה ההבדל בין אורז ועדיין למג'דרה? אמרתי שנראה לי שזה אותו דבר. הוא אמר אז למה של אמא שלי יוצא חום? אמרתי שבישלתי בנפרד כל דבר ואולי אמא שלו מבשלת ביחד. אז יש משהו באמת שהופך מג'דרה למג'דרה? או שזה פשוט אורז ועדשים?
אוכלאוכל
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בינואר 2024 בשעה 15:32
וואלה. אצלי גם יצא מתוק בלי סוכר בכלל, רק מהבצל.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בינואר 2024 בשעה 15:33
אבל זה אותו דבר? יש איזה תבלין שהופך מג'דרה למגדרה?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בינואר 2024 בשעה 15:38
אולי הכמון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בינואר 2024 בשעה 15:39
כשאת מבשלת את העדשים והאורז ביחד ואז את מוסיפה את הבצל המטוגן לסיר, זה מה שעושה הכול חום

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך