שבוע 18+3 יש לי שאלה האם בשר טחון טרי יכול להישאר במקפיא עד שנה? ומה לגבי עוף ?והאם מותר להכין את תערובת הקציצות ולהקפיא שוב ואז שוב להפשיר ולהכין,לגבי דג סלומון קפוא האם מותר להפשיר על מנת לחתוך לחתיכות כי הוא ממש ענק ואז שוב להקפיא?
הריון ולידההריון ולידה
💬1 תגובות

תגובות (1)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2024 בשעה 18:25
לגבי אם מותר להשים בשר או עוף שנה במקפיא , אני כמעט בטוחה שתוקף הקפאה של מוצר בשרי זה כמה חודשים ולא מגיע לשנה אולי תנסי בגוגל לשאול או את הקצב שלך.. לגבי להפשיר ולהקפיא - לא תקני בשר טרי אל תקפיאי תכיני קציצות ואז תקפיאי את הקציצות וכל פעם תוציאי כמות קציצות שאת רוצה (זה מה שאני עושה) כנל דג ברגע שהפשרת אותו אין להקפיא שנית תמיד לפני שאת מקפיאה מוצר טרי תדאגי לחלק אותו למנות רצויות