אפשר להתפיח בצק במקרר??? אני רגילה להכין לחמניות בשר בשישי אבל יש לי מחר סידוריםםם אז חשבתי להכין עכשיו בצק, לתת לו לתפוח, למלא בבשר לעשות את הלחמניות ואז תפיחה שנייה במקרר עד הבוקר.. ומחר רק להכניס לתנור.. יצא בסדר לדעתכןןן??? מי מבינה בבצקים ? 🙏🫣
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 בינואר 2024 בשעה 17:50
כן אפשר עד 24 שעות במקרר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 בינואר 2024 בשעה 17:51
לא נראה לי למלא בבשר מהיום כי גם אם את אוטמת אותו טוב טוב יכול לנזול שמן מהצדדים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 בינואר 2024 בשעה 17:54
לדעתי תעשי את הבצק עם הבשר ותקפיאי ישר במקרר ישר שזה יוצא ואז שאת מפשירה זה יןצא כאילו הכנת באותו יום מניסיון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 בינואר 2024 בשעה 17:59
את יכולה להכין את הבצק ולתת לו לתפוח במקרר מבלי למלא וחצי שעה לפני העבודה איתו להוציא או לחלופין להכין אותם עכשיו להתפיח את הבצק למלא להכניס למקפיא אבל קחי בחשבון שתצטרכי להוציא הרבה זמן לפני מהמקפיא השאלה אם תיהיי בבית להוציא

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך