טעימות אשמח לשמוע מכן איך עשיתן יודעת את השלבים. אבל נגיד בפעמים הראשונות, הכנתן ירק שלם נתתן ביס וזרקתן את השאר (הכל בעצם) לפח?
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בדצמבר 2023 בשעה 12:27
כל ירק יכול להישמר עד 3 ימים במקרר ופשוט חיממתי במיקרו את מאדה ואז טוחנת/מועכת ומביאה אותו במשך 3 ימים אחרי החימום במיקרו תערבבי טוב ותטעמי קודם את לראות שלא חם מדי גם אחרי זה המרק זה ככה בול את מכינה טוחנת ושומרת במקרר עד 3 ימים למרק ממליצה לך לחתוך כל ירק לחצי ואפילו לרבע ומזה להכין את המרק כי הכל נזרק אחר כך וחבל אמרן לי להקפיא אבל טעמתי את המרק לפני ואחרי ההקפאה והטעם השתנה נהיה ממש מגעיל
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בדצמבר 2023 בשעה 12:34
אני נותנת מה שאנחנו אוכלים מגיל חצי שנה (או טיפה לפני). מעולם לא הכנתי במיוחד... בהתחלה נגיעות מהרוטב רק לחשוף לטעמים ואז מניחה להם על המגש שיאכלו לבד. ככה כמעט לא זורקת אוכל...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בדצמבר 2023 בשעה 13:18
את יכולה להכין כמות של אותו הירק ואז לשים בתבנית קרח סיליקון ולהקפיא, אחרי שקפא להעביר לשקית זיפלוק. ואז ערב לפני להוציא למקרר שיפשיר. בהמשך יכולה לערבב כל מיני ירקות שכבר טעם לפני וכמובן גם פירות.

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך