הבנתי שאסור לאכול גבינת פטה בהריון,
אבל אם זה גבינת פטה עזים מפוסטרת שהיא לא במים
זה אפשרי? באינטרנט זה לא כזה ברור.
הריון ולידה
💬4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי27 בדצמבר 2023 בשעה 16:33
עם היא מפוסטרת אפשר
משתמשת פורטי27 בדצמבר 2023 בשעה 16:41
אני לא מכירה פטה עזים שלא במים, כל הבולגרית/פטה/צפתית/ביבי מוצרלה שנמצאות במים (בכל שלב מהייצור, לא משנה איך קנית) מסןכנות ללא בישול בשלל חשש להימצאות ליסטריה שמתרבה במי מלח גם בטמפרטורה נמןכה של מקרר.
משתמשת פורטי27 בדצמבר 2023 בשעה 16:55
העניין זה המים שהגבינה נמצאת בה. אם זה עובר חימום אז אין בעיה לאכול