מותר? גבינת פטה לאכול זה בסדר?
הריון ולידההריון ולידה
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 בנובמבר 2017 בשעה 04:54
כן..למה לא???
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 בנובמבר 2017 בשעה 05:26
הרבה בנות פה מטעות וחבל! עדיף להימנע מגבינות רכות כמו פטה, אלא לצרוך אותן רק אחרי בישול, ולוודא שהן מפוסטרות. בדרכ הגבינות האלה נמצאות במי מלח שמהווים מצע טוב להתפתחות חיידקים.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 בנובמבר 2017 בשעה 05:30
מסכימה עם Anna ורוצה להוסיף גם שחשוב מאוד באכילה של כל סוגי הגבינות, לקנות רק גבינות מקופסא ולא כאלו שעמדו במעדנייה. אין אפשרות לדעת מה התנאי קירור ותחזוקה... מילא בהריון יכול להתמודד עם זה אנחנו לא יכולות להרשות לעצמנו את הסיכון..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 בנובמבר 2017 בשעה 05:37
מומלץ להמנע מגבינות לא מפוסטרות ומגבינות שמאוכסנות במי מלח כפי שאנה כתבה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך