
משתמשת פורטי24 בדצמבר 2023 בשעה 18:06
מישהי שתעשה לי סדר בבלאגן בבקשה(הריון ראשון למרות שלפי השאלות רואים שזה הריון ראשון😂).
1.עברנו לדירה נפרדת ודירה קטנה ואין לנו אמבטיה יש לנו מקלחת יחסית גדולה גם עם דלתות שאפשר לפתוח לרווחה,איך אני בוחרת אמבטיה לתינוקת?גם כן ראיתי חבילת לידה שממש סיקרנה אותי ובאופציות היה לבחור בין אמבטיה מתקפלת לאמבטיית ספא,מה הההדל ביניהם ומה עדיף וגם ראיתי מלא ששמות עוד איזה משהו בתוך האמבטיה כדי שהילד לא יחליק או משהו כזה,איך קוראים לזה והאם זה באמת כזה נחוץ באמבטיות שמזמינים או שקונים את זה בנפרד ואיך בוחרים אותם בכלל.
2.אני ממש רוצה גם כן עריסה מתחברת למיטה אבל שמעתי שזה לא כלכך יעיל במיוחד אם אין איפה לאחסן את זה אחר כך שזה לא כלכך שמיש אז איפה התינוקת ישנה ברגע שהיא נולדת אם לא בעריסה?כמה זמן עריסה מחזיקה בכלל ומה ההבדל בין לול לעריסה למיטת עץ פשוטה זה כלכך מתסבך.
3. בחבילת לידה שאני מצאתי ורוצה רשום גם שמביאים כל מיני דברים כמו אלכוהול לחיטוי,מספריים,מדחום דיגיטלי ומדחום לאמבטיה וכל מיני כאלה,אתן חושבות שבנוסף למה שמגיע לי כחלק מהחבילת לידה כדאי לי לנסות לרכוש גם את כל החבילות להריוניות עם כל מיני דוגמיות כמו של מוצצים,סופר פארם וכאלה שיהיה לי למקרה חירום או אם ארצה להתנסות בעוד סוגים של מוצצים/בקבוקים וכו?
4.המשפחה שלי ושל הבן זוג במצב כלכלי לא מי יודע מה וכנ"ל גם חברים שלנו הם עובדים והכל אבל כולנו צעירים בגילאי 22-24 מקסימום,עדיף לא לנסות להסתמך על מתנות וכאלה של בגדים וכו ולקנות כמה שיותר בגדים,חיתולים וכאלה לבד ומקסימום אם למישהו יהיה טיפה כסף וירצה לעשות משהו נעים עבורנו אז יקנה וזה יהיה תוספת נכון?
5.בעיקרון מתכננת להניק אבל לא יודעת כמה אתחבר לזה או אצליח או ארצה את זה בסוף,נגיד ואני לא רוצה להביא תמל וכאלה אלא רוצה לשאוב ולהביא ככה לבייבי זה יהיה עדיין נחשב הנקה מלאה?הכמות אוכל והזמן בין אוכל לאוכל יהיה אותו הדבר כמו בהנקה ישירה מהחזה?ואיך אני בכלל בוחרת משאבה טובה אם בסוף אחליט שבא לי בעיקר לשאוב ולא להביא ישירות.גם מאמינה שלא תמיד ארצה רק להניק ישירות במיוחד אם יודעת שיש לי יום ארוך עם הבייבי מחוץ לבית או צריכה למהר או לא יודעת מה אז אני ארצה פשוט להביא לה שאוב וזהו אז אצטרך לקנות את אותה משאבה כמו אם הייתי משלבת הנקה ושאיבה למרות שהדגש יהיה בעיקר על הנקה או שאם כבר מניקה עדיף להניק עד הסוף בלי ערבובים שלא יעשה בעיות?
הריון ולידה

💬4 תגובות