בשר טחון שאני כבר לא זוכרת מתי קניתי הוא כבר לא נראה אדום טרי(חיוור כזה בגלל הקרח) הוא לא מסריח אפשר לבשל איתו? הטעם יהיה שונה לדעתכן? לא יודעת אם לנסות כי זה גם לגרד ירקות ועוד חומרים אני לא בהריון
אוכלאוכל
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בדצמבר 2023 בשעה 16:15
היה לי ככה והקטע שהוא היה בבמקפיא בןל יומיים וזרקתי לא יודעת לא הרגיש לי בטוח בגלל הצבע
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בדצמבר 2023 בשעה 16:20
יומיים במקפיא אני לא חושבת שזה בעייתי אני לא משתמשת הרבה בבקר טחון מעצבן שכאילו הכי טוב זה להשתמש באותו יום שקונים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בדצמבר 2023 בשעה 16:24
במקפיא לא קורה לו כלום גם אחרי הרבה זמן זה לא מקולקל
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בדצמבר 2023 בשעה 16:36
אפילו שהצבע השתנה?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך