יש למישהי פה מתכון לפיצה עבה ואוורירית, בטוסטר אובן ?
הריון ולידה
💬4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי17 בדצמבר 2023 בשעה 10:29
חן במטבח יש לה והיא אלופפפה
משתמשת פורטי17 בדצמבר 2023 בשעה 10:48
מצרפת לך מתכון מושלםם של אמא שלי שנים עושה אותו
משתמשת פורטי17 בדצמבר 2023 בשעה 10:48
קילו קמח
ביצה
חצי כוס סוכר פחות 3 כפות
שמרים 2 קוביות
3 כוסות מים
כפית מלח
שמה את השמרים סוכר והמים מערבבת ונותנת לזה כמה דקות לנוח, מוסיפה ביצה קמח ולשה חמש דקות. מוסיפה את המלח ולשה עוד חמש דקות.
שעה התפחה
פותחת את הבצק בעזרת שמן על התבניות. לי יוצא בערך 4 תבניות. ומתפיחה לעוד חצי שעה.
מכניסה את התבנית עם הבצק לתנור (ללא הרוטב והתוספות) לחמש שבע דקות על 150 מעלות כדי שטיפה יתאפה.
מוציאה ומסדרת את הרוטב הגבינה והתוספות ומכניסה להשחמה לתנור.