
משתמשת פורטי12 בדצמבר 2023 בשעה 19:57
וואי בנות אני הכי לא כזאת שכותבת כאן דברים כאלו אבל אני כל כך כועסת ומבואסת. אני עכשיו בהריון ראשון, שבוע 18, בת עשרים ואחת ובעלי בצבא וכמובן בעזה כבר תקופה ארוכה. מאוד שמרתי על ההריון בסוד כי הרגשתי שאני קודם רוצה לעכל את הדברים עם בעלי, אבל כמובן סיפרנו להורים שלנו שיהיו איתנו בזה וילוו אותי בבדיקות כי הוא לא היה באף אחת.
ביום ראשון בעלי הגיע לאפטר וסיפרנו לאחים של שנינו, הבהרנו ממש שזה עדיין סוד, ההורים היו נוכחים בסיטואציה.
היום הבנתי שאבא שלי סיפר לכל המשפחה המורחבת שלו וכנראה גם אמא שלי סיפרה לחלק מהמשפחה שלה. זה שאבא שלי סיפר לאחים שלו ועכשיו כל המשפחה המורחבת שלי יודעת למרות שממש ממש לא רציתי שידעו עדיין, משגע אותי. ויותר מהכל רציתי לספר לסבתא שלי בעצמי, מגיעה לה, תמיד הבטחתי לה שאספר לה ועכשיו אני פשוט לא יודעת מה להגיד... פגועה ממש ממש מההורים שלי והם פשוט לא מבינים כמה זה חמור, הם לא מבינים שזה לא סתם משהו, זה הריון, שקורה בגוף שלי, אלו החיים שלי והם צריכים לבקש רשות לפני שהם משתפים. וגם אם זה עניין של כמה ימים לא הייתי מוכנה שזה יתפוצץ ככה וכל המשפחה תדע ותהיה בעניינים שלי.
פשוט הייתי חייבת לפרוק פה. אשמח שתכתבו לי, בעיקר גם מרגישה נורא לבד, בעלי שוב נכנס לעזה היום והוא לא זמין ואני כל כך צריכה אותו
הריון ולידה

💬12 תגובות👍2 לייקים