אני 6 ימים לפני וסת והתופעות שלי : חוסר חשק לסקס פתאום שלא היה קודם יובש בנרתיק כאב בחזה גודש אולי עייפות בחילה בקטנה נזלת התכווצויות היו לי מדי פעם מתי אוכל לעשות בדיקת הריון?
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בדצמבר 2023 בשעה 04:32
זה גם תסמינים של מחזור חכי תראי אם המחזור מאחר אני גם 4 ימים איחור לא ראו כלום
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בדצמבר 2023 בשעה 05:20
אמן בשורות טובות 🙏🏻🙏🏻, אני גם ככה קמתי היום עם בחילות מטורפות וחולשה ויש כאבי בטן שהולכים ובאים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בדצמבר 2023 בשעה 05:31
אל תחפשי תסמיני הריון זה סתם משגע תמוח, תחכי ליום יומיים איחור ותעשי בבוקר בדיקה או אפילו אחרי איחור יכולה להגיד לך שלי לא היה שום תסמין
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בדצמבר 2023 בשעה 05:32
4 ימים לפני וסת תנסי

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

פוסט פריקה. אחרי קיסרי חירום, בשבוע הראשון לא הנקתי רק שאבתי. לאחר שהגיעה אלי יועצת הנקה התחלתי להניק. אז אני ממש בימים הראשונים של הנקה. הגיעה אליי יועצת הנקה לביקור בית ושקילה, וסיפרתי לה שהתינוק מבלה לי שעתיים על השד, יונק יונק ועוד רוצה אחר כך בקבוק מלא של מטרנה. היא שקלה אותו והוא עוד קטנציק אמרה לי להגביל את ההנקה לחצי שעה 15 דק בכל צד. ואז השלים עם בקבוק מטרנה. ובמקביל לשאוב כדי לעודד את ייצור החלב כי החלב שלי לא מספיק יוצא בכמות, הוא עוד יוצא בטיפות. בנוסף היא אמרה לי לשתות הרבה מים, לאכול נכון ולהקפיד לכתוב שעה מדויקת מתי התחלתי להניק ולספור שעתיים בין הנקה להנקה בשלב הראשוני עד שיעלה קצת במשקל. התהליך הזה ממש מתיש כי זה חצי שעה הנקה, עוד 20 דקות בקבוק כלומר כמעט שעה רק ההאכלה שלו. מה שמשאיר לי עד הפעם הבאה שהוא יתעורר רק שעה. בשעה הזאת אני שואבת חצי שעה ומוצאת את עצמי כל היום סביב ההנקה הזאת. זה סופר קשה ומעייף וכבר כואב לי הציצי ברמות! החלטתי להגדיל את הטווח זמן לשלוש שעות על דעת עצמי כדי לאפשר לו ולי יותר זמן בין ארוחה לארוחה.
מניקות באהבהמניקות באהבה
💬3 תגובות