איך נותנים טעימות של שקדיה ?
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בדצמבר 2023 בשעה 18:55
למה להתחיל עם טעימות של שקדיה?הייתי מתחילה בירקות כמו קישוא אחג מוסיפה עוד סוגים...ואחכ קצת בננה ורק אחכ היייתי מוסיפה לבננה טיפה שקדיה. בגדול שקדיה זה סמיך ולא ממש יורד בפה..אז תערבבי את זה עם עוד משהו קליל...כמו רסק תפוחים...אבל מעט...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בדצמבר 2023 בשעה 20:01
מירית למה הגעת למסקנה שהיא מתחילה עם זה? היא רק שאלה איך נותנים..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בדצמבר 2023 בשעה 21:07
כמו כל האלרגנים- שלוש פעמים כמות קטנטנה על האצבע שלך/כפית, באמצע שבוע בשעות הבוקר. אחרי ששללת אלרגיה אפשר להוסיף לדייסה/פנקייקים/כל מה שאת מכינה. זה תוספת נהדרת, מאוד מזין ומנת שומן איכותית