בעלי הכין סופגניות והתפיח יותר זמן ממה שהיה כתוב. כל סופגניה הייתה כבר עם חורים קטנים כאלו, והיה טיפה ריח ... בכל זאת טיגן, והיה ריח מהמם, והיה טעים, ורק אחרי שני ביסים שוב הרגשתי טעם לוואי מאוד עדין לא משהו חזק, אבל קיים. זה יכול להזיק? אם באמת הבצק החמיץ, זה יכול לעשות כאבי בטן?
מדברים על הכלמדברים על הכל
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 בדצמבר 2023 בשעה 21:02
כמה זמן יותר? תלוי כמה שעות הבצק עמד
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 בדצמבר 2023 בשעה 21:13
את מריחה את השמרים שתפחו מדיי ואז זה עושה ריח כיאלו חמוץ ... זה לא בריא לבצק לעמוד הרבה זמן בהתפחה ... אבל בחורף גם שעה וחצי זה סביר לחלוטין
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 בדצמבר 2023 בשעה 21:16
אחרי שעשה את הצורות כל סופגניה תפחה לדעתי שעתיים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 בדצמבר 2023 בשעה 21:51
זה עמד יותר מדיי זמן ... בגלל זה את מרגישה את הטעם של השמרים זה נותן טעם לוואי ואפילו חמוץ אבל זה פשוט תפח יותר מדיי