מתכון לרולדה
4 ביצים
3/4 כוס סוכר ( כוס שתיה חמה )
1 סוכר וניל
חצי כוס שמן
3/4 כוס קמח קמח תופח
להקפיץ ביצים עם סוכר וסוכר וניל אחרי שנהיה קצף אוריירי להוסיף שמן בהדרגה על מהירות בנונית ובסוף להוסיף קמח תופח לערבב עם לקקן עד שמתאחד .
לשמן נייר אפייה להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שנהיה זהוב .
להוציא מהתנור לגלגל עם הנייר אפייה עד שמתקרר .
להקציף שמנת מתוקה עם חצי אינסטנט פודינג וניל
2 כפות סוכר ורבע כוס חלב .
לגלגל את הרולדה לזלף מעל קצפת ותותים לקישוט . 🍓🍓🍓