ואיי תקשיבו .. כל פעם שאני עושה קציצות בשר טחון הן יוצאות יבשות לא משנה מה אני עושה. עם ביצה בלי ביצה לחם פירורי לחם סודה ניסיתי הכללל ויוצאאא יבש אוף מישהי שיכולה לתת לי מתכון טוב של קציצות שיוצאות רכות
הריון ולידההריון ולידה
💬15 תגובות

תגובות (15)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בדצמבר 2023 בשעה 09:38
במקום פירורי לחם שימי קוואקר יוצא מדהים ואפשר באמת ממש מעט סודה מוכנה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בדצמבר 2023 בשעה 09:42
את דואגת להרטיב אותן בזמן הבישול עם הרוטב?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בדצמבר 2023 בשעה 09:42
כןן פעם היו יוצאות לי טובות ובחצי שנה האחרונה יוצא חראא
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בדצמבר 2023 בשעה 09:43
קציצות חריפות🌶🔥 1.בקערה לשים: בשר טחון חצי קילו בצל סגול קטן קצוץ קצת כוסברה פפריקה מתוקה פלפל שחור מלח 2.לערבב טוב להוסיף ביצה טרופה וקורנפלור(בערך 2 כפות) - לא חייב ולערבב טוב. לעשות כדורים, לא עגולים לגמרי. שיהיו די שטוחים. 2.לטגן את הכדורים על מחבת עם שמן(לא טיגון עמוק). כשהם שחומים משני הצצדים להוציא. 3.באותה מחבת לשים: בצל שלם חתוך גס פלפל ירוק חתוך גס 5 שיני שום חתוך גס לטגן טוב. להוסיף תבלינים(לפי העין) פפריקה חריפה כמון מלח פלפל שחור רסק עגבניות קטן (יוצא בערך 2 כפות) מים. 4.לתת לרוטב להצטמצם קצת ולהכניס את הקציצות. להוסיף מים שוב. עד שהקציצות חצי מכוסות. ערבוב קל, שלא יפרק את הקציצות לחכות שהרוטב יצטמצם ולכבות. *מידי פעם לשפוך מהרוטב על הקציצות מלמעלה שלא יתייבשו.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך