הכנתי עוגת גבינה אפויה (יש בה ביצים) היא הייתה שעה וחצי על 100 עלות ואחרי זה עוד חצי שעה על 150 מעלות נראה לכן בסדר? פתאום אני תוהה אם זה מספיק אפוי בשביל הריון
הריון ולידההריון ולידה
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בדצמבר 2023 בשעה 17:44
אני חושבת שזה בסדר, גם החלמון וגם החלבון מתבשלים לגמרי בטמפרטורות נמוכות יותר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בדצמבר 2023 בשעה 17:55
מוכן מוכן

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך