היי, האם יוצא טעים/האם אפשרי בכלל שהיום בלילה אעצב עוגת שמרים שוקולד (כמובן לאחר התפחה ראשונה) ואשים במקרר ובבוקר אתפיח פעם שנייה ואאפה?
אוכלאוכל
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בנובמבר 2023 בשעה 14:02
כן .. עדיף שתכיני את הבצק היום ותתני לו התפחה ראשונה במקרר ומחר תעצבי לו את הצורה ותמרחי שוקולד ותתפיחי שוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בנובמבר 2023 בשעה 14:47
לפני שאת מתחילה לעבוד עם בצק שהיה במקרר תני לו רבע שעה מחוץ למקרר שיהיה לך בטמפ החדר יהיה לך יותר נוח לשחק איתו ולעצב צורה .. אני שנים הייתי עןשה ככה לילה לפני במקרר יום אחרי מוציאה אותו קצת החוצה ואז עןבדת איתו
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בדצמבר 2023 בשעה 12:49
כמו שנונה אמרה, עדיף התפחה ראשונה במקרר ...

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך