היי בנות
קרם פטיסייר ביתי אסור לאכילה?
הביצים לא עוברות חימום על הגז בהכנה??
הריון ולידה
💬4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי27 בנובמבר 2023 בשעה 11:09
עוברות חימום אבל לדעתי זה לא מספיק ...
אני אוכלת רק שזה מילוי בתוך עוגה אין בעיה כי זב גם אפוי
משתמשת פורטי27 בנובמבר 2023 בשעה 11:16
זה כמו קרם בורלה שהאפייה היא איטית ועל מעלות נמוכות מאוד אז בעצם יש סיכוי שיש סלמונלה
אני לא הייתי אוכלת ולוקחת סיכון
משתמשת פורטי27 בנובמבר 2023 בשעה 11:53
ביצים עוברות פיסטור בטמפ' של 73 מעלות ל16 שניות לפחות..
אם את מכינה בבית עם מדחום ורואה שעברת את ה73 מעלות ליותר מ16 שניות/ שזה עובר אפיה אחרי, אין בעיה