היי בנות קרם פטיסייר ביתי אסור לאכילה? הביצים לא עוברות חימום על הגז בהכנה??
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בנובמבר 2023 בשעה 11:09
עוברות חימום אבל לדעתי זה לא מספיק ... אני אוכלת רק שזה מילוי בתוך עוגה אין בעיה כי זב גם אפוי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בנובמבר 2023 בשעה 11:16
זה כמו קרם בורלה שהאפייה היא איטית ועל מעלות נמוכות מאוד אז בעצם יש סיכוי שיש סלמונלה אני לא הייתי אוכלת ולוקחת סיכון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בנובמבר 2023 בשעה 11:53
ביצים עוברות פיסטור בטמפ' של 73 מעלות ל16 שניות לפחות.. אם את מכינה בבית עם מדחום ורואה שעברת את ה73 מעלות ליותר מ16 שניות/ שזה עובר אפיה אחרי, אין בעיה

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך