תגידו מה הקטע להגיד "ידעתי" כשמשהיא אומרת שהיא בהריון?? למה אנשים צריכים להיכנס לרחם? כשהודעתי על ההריון הקודם גיסתי ובעלה קפצו ואמרו שהם ידעו ובגלל זה אני יותר לחותה מההודעה הבאה על הריון. בגן הודיעו שהגננת בהריון וכמה אימהות כתבו שהם ידעו. מה זה משנה?? למה לענות ככה? רק אני מרגישה פולשנות ופגיעות?
הריון ולידההריון ולידה
💬62 תגובות👍8 לייקים

תגובות (62)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בנובמבר 2023 בשעה 09:25
בלתי נסבל אין לי חברה אחת שלא סיפרתי לה ולא אמרה ידעתי כולל אנשים בעבודה מה הבעיה להגיד בשעה טובה ובידיים מלאות?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בנובמבר 2023 בשעה 09:28
ידוע וממש מעצבן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בנובמבר 2023 בשעה 09:29
זה כמו שמספרים סיפורי לידה קשים להריוניות וכמו שאומרים כשאני הייתי בהריון עשיתי ככה וככה והריון זה לא מחלה .. חפרנים כולם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בנובמבר 2023 בשעה 09:32
חח זה מזכיר לי שבעלי אמר לי על אשתו של אחיו שזה נראה שהיא בהריון...ואחרי חודש הם גילו שהם בהריון בחודש שלישי. איך הוא היה מבסוט שיעני הוא צדק כי גבר לא אמור להבין בדברים האלה😆 אני לא חושבת שזה נקרא "להיכנס לרחם". זה כמו שאני אסתכל על מישי ואני אגיד לעצמי היא נראית נשואה ואז אחרי שיחה כלשהוא יתברר שהיא באמת נשואה אז זה "כיף" לדעת שצדקת באינטואיציות שלך. זה לא שבאו וחיטטו לך בחיים. זה בינם לבין עצמם. לאנשים יש מחשבות וזכותם לחשוב. ומבחינתי שיחשבו עליי מה שהם רוצים,איפשר לתקן את העולם.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך