אם כשלשתי בצק שמרים ללחמניות הוא היה קשה אבל הוא תפח טוב והכפיל ממש מהכמות שלו הבצק עדיין יהיה קשה אחרי אפיה?
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות👍1 לייקים

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בנובמבר 2023 בשעה 10:23
לא
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בנובמבר 2023 בשעה 10:26
תכסי עם שקית ניילון כשיוצא מהתנור זה יתרכך בצק שמרים תמיד טוב שיהיה קצת לח אפילו מעט דביק ככה מבטיח שלא יצא יבש
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בנובמבר 2023 בשעה 10:30
על איזה תוכנית לשים טורבו או חימום למטה ולמעלה?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בנובמבר 2023 בשעה 10:33
אני אופה שמרים בלי טורבו, רגיל למעלה למטה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך