בנות שאלופות בשורבה- ניסיתי להכין פעם ראשונה שורבה עם פסטה
אחרי שעה באופן הגיוני המרק כולו נספג בפסטה וזה פשוט איבד את הפואנטה
זה ככה צריך להיות?
אם לא, איך עושים שיישמר מרקי ? 😅
אמהות
💬3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי19 בנובמבר 2023 בשעה 13:59
אממ האמת שתמיד שאני מכינה אוכלים ישר שזה רותח והכל מתחסל חח אבל בכללי פשוט תשימי יותר מים מאשר פסטה זה לא אמור להיות פסטה עם רוטב זה יותר מרקי
משתמשת פורטי19 בנובמבר 2023 בשעה 13:59
ואולי תבחרי פסטה קטנה כמו צדפים נניח ולא המסולסל או פנה..