אם אני צריכה להכיי חלות למחר בבוקר אבל אני רוצה שהבצק יתפח מהיום בלילה בערך ב22:00 עד מחר בבוקר. איפה לשמור את הבצק לתפוח? בחוץ או בתוך מקרר?
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בנובמבר 2023 בשעה 16:28
את יכולה .. תכיני היום בלילה ומחר כשאת מוציאה תשאירי עוד קצת זמן בחוץ לפני שתעצבי לחלה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בנובמבר 2023 בשעה 16:49
מקרר כמובן בחוץ הוא יחמיץ לך
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בנובמבר 2023 בשעה 16:49
Aשימי במקרר ותוציאי מחר איזה חצי שעה לפני שאת מכינה

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך