איך אפשר להפשיר בשר טחון תוך שעתיים/שלוש מבלי להרוס, כי הבנתי שלשים ככה על השיש זה גרוע בגלל החיידקים
אוכלאוכל
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בנובמבר 2023 בשעה 10:18
בקערה עם מים כשהוא עטוף השקית אטומה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בנובמבר 2023 בשעה 10:25
לא שמים בשר טחון במים בחיים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בנובמבר 2023 בשעה 10:25
על השיש סגור טוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בנובמבר 2023 בשעה 10:45
יום לפני במקרר למטה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך