בוקר טוב בנות היום בעלי ניתק לי את הפלאפון בפרצוף, קרא לי בהמה, ואחרי שהוכחתי אותו על זה עוד העיז להגיד שכן הוא ידבר ככה ושהוא ימשיך ככה. לא קרה שום דבר מיוחד, פשוט היה עצבני עם כאב ראש והתעצבן שאני דואגת לו שילך לקבל חוות דעת מעוד רופא.. נראה לכן תקין? שואלת באמת, גם לכן קורים דברים כאלה בריבים? או שזה קו אדום מבחינתכן?
זוגיותזוגיות
💬12 תגובות

תגובות (12)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בנובמבר 2023 בשעה 07:59
לא תקין בכלל. אם זה היה קורה זה היה קו אדום מבחינתי.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בנובמבר 2023 בשעה 08:05
סתיו, מה היית עושה?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בנובמבר 2023 בשעה 08:11
ממש לא היה עובר אצלי בשקט. גם ניתוק בפנים וגם עוד קרא לך בהמה? חי בסרט. הייתי עושה לו שיחה שמבהירה לו טוב טוב שזה לא מקובל וגם אם הוא כועס או עצבני או וואטאבר הוא לא מתנהג ככה. אם זה לא עוזר אז סדנת שליטה בכעסים ואם גם לא עוזר שולחת אותו עם סרט יפה חזרה לאמא שלו שינתק לה את הטלפון בפרצוף.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בנובמבר 2023 בשעה 08:17
לא תקין ולא אמור להיות ככה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

שבוע 22+3 ניסיתי למצוא מישהי שחוותה דבר כזה דרך החיפוש בנושאים אבל לא מצאתי,מצאתי רק דברים בסגנון בשבועות מוקדמים יותר אז אשאל אותכן אולי מישהי מכירה את התופעה. היום כמה פעמים במהלך היום הרגשתי אותה בועטת בי ממש חזק ובלי הפסקה ממש איזה עשר דקות מינימום שהיא פשוט בועטת ובועטת ובועטת ככה בלי הפסקה מאז שהתחלתי להרגיש תנועות היא בעטה בי חזק והרבה אבל לא ככה ברצף ולא ככה חזק,לפני איזה עשרים דקות אפילו הרגשתי איך היא בעטה בי באיזור האינטימי נקרא לזה ככה פתאום הרגשתי כמו לחץ כזה וגם מרגישה לחץ באיזור השלפוחית יותר מהרגיל מרגישה כאילו עוד שנייה משתינה על עצמי והולכת להשתין ויוצא קצת ואם יושבת על האסלה איזה חמש דקות או יותר אז אחרי כמה דקות יוצא קצת פיפי שוב וזהו אבל איך שקמה ונשכבת במיטה שוב פעם אותו הלחץ על השלפוחית,זה הגיוני בשבוע הזה להרגיש כזה לחץ על השלפוחית ובעיטות כאלה מרובות ובעיטות בלמטה?(וחייבת לציין גם שאין לי דלקת בשתן או משהו בסגנון ולא שורף לי או כואב לי להשתין)
הריון ולידההריון ולידה
💬12 תגובות👍1 לייקים