שמכינים עוגת שוקולד שופכים את הציפוי החם על עוגה חמה או קרה?
הריון ולידה
💬3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי10 בנובמבר 2023 בשעה 10:34
תעשי חורים בעוגה עם קיסם ותשפכי
שלא יהיה רותח מדי הגאנש
משתמשת פורטי10 בנובמבר 2023 בשעה 10:35
אני לא חושבת שזה כל כך משנה,אני שופכת שהעוגה יוצאת מהתנור או כשהיא יוצאת מהתנור אני מכינה ואחר שופכת לא כזה משנה.
בעוגת שמרים נגיד זה משנה אם זו עוגת שמרים ורוצים לשפוך את המי סוכר אז צריך שהעוגה תהיה חמה והציפוי קר
או להפך שהעוגה קרה והציפוי חם